Veilige webshops!

Waarom onze webshops veilig zijn?
In een notendop komt veilig- of onveilig online shoppen neer op de volgende zaken:
Het is reeds enkele jaren duidelijk dat België een behoorlijke achterstand in te halen heeft op vlak E-Commerce.
De laatste jaren zien we dan ook een explosie van webwinkeltjes van allerhande pluimage.
Naast de"zuiver malafide" projecten gaan deze van de goedbedoelde hobbyist tot de international mastodonten.
Zoals bij de meeste businessvormen blijk u als klant het best geholpen in het middenveld omdat deze, door hun centrale positie, vaak de voordelen van beiden kunnen combineren.
Aan de ene zijde zitten de megashops gewrongen in een strijd om "de grootste" of de "bekendste" of de  ". . . " te zijn. Hierin gebruiken deze elke mogelijke vorm om "net dat beetje" extra winst te bekomen. Niet tegen staande zij zich systematisch in landen vestigen waar het qua wetgeving mogelijk is de kantjes eraf te lopen komen ze toch geregeld in de media met hun praktijken.
Zaken die in de wandelgangen het vaakst aan bod komen zijn:
Uitbuiting van personeel, het doorverkopen van adresgegevens, namaak artikelen, levering van geretourneerde artikelen (reeds gedragenkleding, schoenen,...)
Aan de andere zijde zijn er de "goedbedoelde self-made webwinkeltjes" die met standaardsoftware een website maken waarop zaken kunnen besteld worden.
Niet tegenstaande deze veelal met integere bedoelingen opgezet zijn zit het risico vaak in de beveiliging van de gegevens in de databank van de website. Gezien "data is king" zeer populair is zijn er organisatie die zich toeleggen op het verzamelen van gegevens. Dit met als hoofddoel deze voor klinkende munt door te verkopen aan bedrijven die hun reclamecampagnes ermee aansturen.
Daarbij komt nog dat, gezien "sommigen" daar een bijverdienste in zien, er slechts een beperkte tijd beschikbaar is om hiermee bezig te zijn. Dit kan resulteren in: slechte kwaliteit, niet up-to-date zijn van informatie, trage of gebrekkige service,  . . .

Hoe konden wij "Het verschil" maken?
De rode draad binnen onze werking is het integer handelen met respect voor mens, dier en natuur.
Het was dus eenvoudig om te kiezen voor zaken die, binnen onze filosofie, zorgen voor kwaliteiten die ook op lange termijn blijven staan.
Zo leggen wij onze focus op de volgende zaken:- klanten komen enkel terug omdat ze tevreden zijn;
- als klanten langer kunnen genieten van wat zij kopen dan wij kunnen genieten van wat we er aan verdienen dan zijn zij de winnaars. Zo moet dat ook blijven;
- klanten moeten persoonlijk begeleid kunnen worden omdat de meest juiste oplossing de grootste meerwaarde biedt voor de klant. Daarom zijn onze contactgegevens gemakkelijk vindbaar;
- Klanten moet kunnen klagen betreffende een fout die gebeurd is of een verwachting die niet werd ingelost. Mensen zijn het gewoon om commercieel bedrogen te worden en doen zich meestal de moeite niet om te klagen. Velen willen niet vervelend zijn... Slecht 4% die ontevreden is klaagt daadwerkelijk. Stilzwijgend ontevreden lost niks op! Bel ons, mail ons. Klanten blijven bij ons nooit in de kou staan. Daarboven leert het ons om het nòg beter te doen. ;-)
- privé gegevens van klanten worden nooit doorverkocht of doorgeven aan derden.
- investering in speciaal ontwikkelde webwinkelsoftware van professionele kwaliteit die constant mee evolueert met de nieuwste technologieën en de noden van de klant. Software die bescherming van gegevens op het hoogste schap legt. Software waarvan de ontwikkelaars openstaan voor onze vragen en suggestie (dus ook die van u als klant)


1.  Degelijke webshop software:
- Professionele software zorgt ervoor dat fouten sterk gereduceerd worden;
- Professionele webwinkelsoftware beschermt uw persoonlijke leefsfeer;
- Professionele software die zorgt dat uw financiële gegevens veilig ingegeven en bewaard worden binnen de veiligheid en garantie van de financiële instellingen zoals uw bank, Visa, PayPal,...
- Professionele software zorgt voor een rechtstreeks link tussen de gegevens uit het winkelkarretje en de "verkoopsgedeelte" van de software waardoor fouten tot een minimum herleidt worden;

2. Degelijke hosting van de webwinkels:
- Elke website is een soort programma dat ergens ter wereld op een publieke computer staat. hiernaar kan een bezoeker doorverwezen worden indien die het adres van de website in de browser intikt. Het maakt geheel niet uit of de website dichtbij of aan de andere kant van de wereld geplaatst staat. U begrijpt dat er "hosting" aanbieders bestaan die, in de internet race, door hun prijszetting de meeste klanten willen, de grootste willen zijn,de belangrijkste willen zijn,... en die al eens de grootste winst willen binnen halen. Meestal resulteren de low-budget-aanbieders in een gebrekkige kwaliteit op vlak van functioneren, service en veiligheid. (een beginnersfout die ook wij oooooit hebben gemaakt)
Daarom hebben wij enige tijd geleden gekozen voor een Hostingprovider die dichtbij gevestigd is, wél Nederlands praat, die altijd doet wat die belooft, die constant werk aan- en investeert in veiligheid tegen hacking en andere inbreuken, een bedrijf die uw privacy zéér hoog in het vaandel draagt.
Kortom niet de goedkoopste, maar wél de beste is.

3. Veilig betalingsverkeer:
- Elektronisch betalen, gebeurd enkel via de beveiligde omgeving van uw bank, PayPal, Visa of een ander erkend betalingsplatform. Hierbij geniet u steeds van de zekerheid dat indien u niet krijgt wat u wilde uw geld terug kan vragen en uw financiële gegevens beschermd  zijn door een garantieclausule.


Voor uw veiligheid, comfort, en privacy kiezen wij voor "Veilige Webshops"